GPS klokke barn

GPS til Katt og Hund

GPS til Katt

GPS til Katt

Endelig kan vi lansere en bitteliten GPS-til-katt som har batteritid på over 2 uker! Vår kompis GPS-til-Katt  har en levetid på hele 10 til 14 dager, selv om den veier kun 28 gram og får plass i en liten fyrstikkeske. Det er viktig med lang batteritid, da mange ikke oppdager at katten er borte før det har gått et par dager, spesielt på sommeren. Da hjelper det lite med en GPS til Katt og Hund som har en batteritid på kun 2 dager. Det viktigste er jo å finne kjæledyret om det er forsvunnet. Kompis er bygd opp på samme måte som vår Gator GPS-klokke. Den er kryptert og GDPR kompatibel. Men det beste av alt er at du kan bruke samme APP som du bruker når du skal spore venner og familie eller barna dine med en GPS-klokke.

Kompis GPS for katt og hund leveres med CatSafe halsbånd som løser seg ut om katten skulle sette seg fast. Dette er spesielt viktig for aktive katter. Vår Kompis GPS til Katt leveres med CatSafe halsbånd. De med hund har som oftes selv har et halsbånd de kan feste GPS enheten til, så derfor følger et sikkert halsbånd til katt med i pakken.

GPS til Katt

 

 

 

Kompis GPS til katt

Enheten er perfekt for katter og små hunder som tidligere ikke kunne ta i bruk slike GPS trackere til kjæledyr på grunn av størrelsen. Denne vil ikke hunden eller katten din merke at de har på seg. Du kan oppdatere posisjonen til hunden eller katten når du ønsker ved å trykke på oppdater posisjon i den norske APP’en. Da vil du se posisjonen til din hund eller katt i realtid. Så nå får du full oversikt over alle du har kjært i en og samme applikasjon!

Kompis GPS til Katt og hund kan enkelt bestilles her. Vi leverer samme dag så da har du den innen 1-2 dager!

TeleGAPP sporingsapp

 

 

Legg inn en kommentar