aktuelt nå

Denne gang har vi gjort alt selv

Kjære Gator kunder

Rett etter oppstart av Gator AS satte vi i gang med utviklingen av en egen APP, som fremfor alt skulle ivareta våre kunders sikkerhet. Det skulle bli en mer omfattende prosess enn vi hadde forutsett. Som en midlertidig løsning valgte vi derfor å benytte oss av den kinesiskproduserte Gator-appen, en app vi hadde all grunn til å tro var sikker. Det var den ikke, og det beklager vi.

De siste månedene har vi måttet se bakover for å lære av feilene våre. Nå ser vi fremover. Og det første som skjer, er det vi har gledet oss mest til:

Vår helt egen APP er endelig ferdig.

I tillegg til å være enkel å bruke, er den blitt utsatt for omfattende sikkerhetstesting, fra flere uavhengige nettsikkerhetsselskaper. Vi har vært kompromissløse nårdet kommer til personvern; her er du fullt og helt herre over dine egne data. Du eier dine data. Privacy by default, Privacy by design, ende-til-ende-kryptering og mulighet til å slette egne data er bare noen av egenskapene. TeleGAPP er under kontinuerlig utvikling og vil etterfølge alle krav til GDPR etter 25.mai 2018.

Den nye appen tillater kun krypterte klokker. Alle klokker som nå selges av oss, XXL og JapanPhoto er allerede kryptert og fungerer i TeleGAPP.  Men om du har en eldre versjon av Gator2 eller Gator3 må du oppdatere klokken din. Dette kan gjøres på denne siden. Eller du kan komme innom butikken vår, ringe oss på 73 10 22 61 så guider vi deg igjennom installeringen eller sende den inn til oss. Det skal være enkelt å installere via en vanlig PC ved å følge bruksanvisningen på siden her. De gamle serverene vil stenges for alle nordiske brukere innen svært kort tid, hvor vi vil slette all gammel informasjon på de gamle serverene.

TeleGAPP vil også gi deg en helt ny brukeropplevelse av Gator klokken, hvor helt nye funksjoner er under utvikling. En av disse nye funksjonene som kommer innen svært kort tid er stedstjenester i kartet knyttet opp mot Gator klokkene. På denne måten vil du kunne motta varsler når ditt barn kommer hjem fra skolen, er med en venn hjem eller beveger seg andre steder i kartet. Sikkerhetssoner, historie, kompis (hund & katte tracker) og andre løsninger er også under utvikling og vil implementeres i første kvartal 2018. Akkurat nå er det de viktigste Gator-funksjonene som er implementert i appen i tillegg til en løsning hvor du kan se andre familie medlemmer som ikke har en Gator klokke. Appen er selvfølgelig helt gratis.

TeleGAPP er også en større tjeneste, hvor du også kan se familie og venner som ikke har Gator-klokken ved å legge den inn på telefonen. På denne måten så vil du kunne ha full oversikt over alle de som ønsker å dele sin posisjon med deg og som du ønsker å dele din posisjon med. Du kan selv styre din egen synlighet og appen er laget slik at du aktivt må gjøre tiltak for å bli mer synlig. Det er blant annet dette som er privacy by default. Last ned appen, prøv den og gi oss gjerne en tilbakemelding om din opplevelse.

Det har vært noen tøffe måneder for oss, og vi har jobbet døgnet rundt for å kurere startupens barnesykdommer. Det har vi gjort, og nå ser vi frem til å fortsette med egenproduserte ark og fargestifter.

Til slutt vil vi takke alle dere – kundene våre – for engasjementet, tilbakemeldingene, risen og rosen. Det har vært både nyttig og motiverende.

Vi i Gator ønsker dere en riktig god jul!

Vi er tilgjengelig på e-post (support@gatornorge.no) og telefon( 73 10 22 61) i jula.

Legg inn en kommentar