aktuelt nå

Forsinket utsending av klokker

Vi er dessverre gått tom for sim kort og klokker på lager,og må derfor utsette utsending av klokker i noen dager. Det skal ikke ta lang tid før vi har både sim kort og klokker på plass igjen og vi vil gjøre det vi kan for å få levert ut klokkene så kjapt som mulig.
Dette gjelder både swap og vanlige ordre.

Vi beklager forsinkelsen!

4 thoughts on “Forsinket utsending av klokker

  1. hej, jeg har bestilt et gator3 ur. vil lige vide hvornår jeg modtager det, da det er en julegave som skal afleveres den 14. dec. mit ordre nr. er:2186 n.v h. Lilli Jakobsen

    1. Hei, Om du bestilte fra oss i Norge så sendes det ut i morgen. Om du bestilte fra Gatordanmark så sendes de fra oss til Danmark i morgen også tar det noen dager før de sendes ut fra Gatordanmark i København 🙂

Legg inn en kommentar