aktuelt nå

Oppdatert sikkerhet for Gator2 GPS-klokker for barn

GPS-klokker oppdatert sikkerhet

Oppdatert sikkerhet for gator 2

Vi har iverksatt sikkerhetstiltak hos Gator2. Det første vi vil gjøre er å overføre alle Gator2 fra gator app til Gator3 appen  Dette har nå allerede blitt iverksatt og gjennomført. Vi vil fortsette og sikre våre klokker nå og i fremtiden.

Hvordan sette opp klokke i Gator 3 app:

  • Last ned “Gator 3” app
  • Registrer ny bruker for å logge inn i appen
  • Trykk på “Add Watch” inne i appen og skriv inn de opplysningene du trenger for å legge til klokken.

Etter du har lagt til gator2 klokken i gator3 appen skal din klokke være sikret og du kan trygt fortsette å bruke din gator2 klokke.

 

Ønsker du SWAP fra Gator2 til Gator3? Les mer her. 

TeleGAPP – relanseres innen kort tid

Produktet Gator 3 skulle egentlig vært lansert med vår egenutviklede APP, TeleGAPP. Hvor vi har hatt stort fokus på de skjerpede personvernsreglene som trer i kraft i 2018. Da appen ikke var optimal ved lansering av klokken Gator 3 var vi nødt til å utsette lansering. Ny lansering vil forhåpentligvis skje veldig snart.

Ved lansering av ny app vil vi åpne for implementering av alle våre eksisterende og fremtidige terminaler slik at våre kunder vil benytte vår egen app uavhengig av produkt. Vi vil bruke kyndig tredjepart til å utføre angrep på oss selv, for å evt avdekke sikkerhetshull før lansering av appen. Vi tar sikkerheten på alvor!

Legg inn en kommentar