Ukategorisert

(Annonse) Skattejakten.LIVE og vår GPS Smart Klokke!

(Annonse)

Vi i Gator Norge er stolt sponsor av det moderne underholdningskonseptet Skattejakten.LIVE, og de skal ut å seile med vår GPS smart klokke på armen!

Skattejakten.LIVE  er et moderne tv-konsept med sosiale medier som kanal, der vi følger Cathrine og Kristin mens de reiser rundt i Norge i en 38-fots seilbåt. På deres reise skal de finne hvilke skatter som Norge har å by på. Dette kan være mat, natur, opplevelser eller interessante mennesker. Ferden startet i Kristiansand 09.04.2017, og på reisen skal de besøke tettsteder og byer langs kysten for å se hva de har å by på. Du finner seileplanen deres her, og bor du på et sted de skal besøke kan du gi de tips om skatter i nærområdet som fortjener oppmerksomhet.
Ferden vil ende når de ankommer Oslo 09.09 for å delta på “Båter i Sjøen” messen.

Vi i Gator har i samarbeid med Embark fått til en løsning der man kan følge båten live ved hjelp av vår GPS smart klokke og deres kart. Vet du at de snart kommer til din by/sted vil du kunne se hvordan de ligger i løypa. Etter hvert vil man kunne følge personalet på båten som også , da de vil være utstyrt med GPS smart klokken Gator 2.

Ta en titt her!

Du kan se på sendingene til Skattejakten.LIVE ved å gå inn på deres Facebook side, den finner du her.

Legg inn en kommentar