GPS klokke barn

(Annonse) GPS klokke for barn

(Annonse)

GPS klokke for barn

Nok engang et stort intervju i VG som ble betalt av Rema 1000, så dette er en annnonse. Denne gang følger VG’s reporter en av våre kunder som har GPS klokke for barn. Fokuset i denne artikkelen settes på større frihet til barnet. Det liker vi. Les hele intervjuet og tilbakemeldingene Sofia og hennes foreldre gir til oss i GatorNorge.

GPS klokke for barn

GPS klokke for barn har vært høstens store nyhet, hvor de fleste medier har skrevet om klokkene våre. Vi vil gi et kort utdrag av denne artikkelen her på våre nettsider og linker til selve VG artikkelen nederst i denne artikkelen. Vi vil også presisere at Gator ikke er et sikkerhetsprodukt da avvik vil forekomme.

GPS klokke for barn,

Sofia på 9 år har nå nylig fått seg Gator 2 GPS klokke for barn. Hun har tidligere hatt mobiltelefon, men denne gikk ofte tom for batteri og ble glemt igjen hos venner og familie. Familien har samme oppfatning som de fleste av Gator sine kunder, at de minste barne ofte legger bort mobilen, spesielt under lek. Og da er jo hele poenget med en mobiltelefon borte.

Og nå som “mobiltelefonen” sitter fast på håndleddet, så blir den verken glemt eller ødelagt. Dette gjør at det oppnås lettere kontakt. I artikkelen så fortelles det også om mobiltelefoner som har blitt stjålet fra skolesekken etc.

Og som mange andre bruker foreldrene klokken som en telefon, for å lettere få tak i datteren når det er ønskelig. En GPS klokke for barn er jo først og fremst en mobiltelefon tilpasset barn. Her må også foreldrene gå i dialog med barna rundt det med overvåkning og personvern. Forklar gjerne at barna dine har rett til et privatliv og hva det innebærer og ha en klokke. Dette gjelder spesielt eldre barn og ungdommer. For de aller minste barna så opplever vi at de ønsker at foreldrene holder et øye med de.

De opplever også et større ansvar fra datteren. Da hun nå oftere kommer på at hun kan gi beskjed hvor hun er og når hun kommer hjem. Det blir mye lettere for datteren og holde foreldrene oppdatert. Det er altså lettere og ta ansvar.

Nå har vi tatt et lite utdrag fra denne artikkelen om GPS klokke for barn, med noen av våre innspill. Resten av artikkelen kan leses på VG ved å følge denne linken

Om du lurer på noe, så ta gjerne kontakt med oss på post@gatornorge.no eller send oss en henvendelse på facebook. Om vi da ikke er logget på chatten inne på denne siden.

Legg inn en kommentar