GPS klokke barn

Telefonklokke til barn

Stort intervju i dagbladet som blant annet referer til vår telefonklokke til barn. Artikkelen følger Silje (9), Alvin (7) og Dina (4) som har sin egen telefon klokke til barn. Dette er en lang og god artikkel som det linkes til nederst i vårt utdrag.

Telefonklokke til barn

Nå kommer dingsene som gjør at du enkelt kan spore hvor barna dine er. Men bør du gjøre det? GPS-sporing går ut over både tillit og personvern, mener kritikerne. I dagbladets artikkel settes leverandørens argumenter som trygghet og sikkerhet opp mot overvåkning og personvern. Les gjerne hele artikkelen om telefon klokke til barn i dagbladet. I vårt referat her på siden svarer vi kort på hva artikkelen handler om uten å gjenfortelle den.

Telefonklokke til barn
Telefonklokke til barn

I dagbladets artikkel skrives det om GPS-sporingsbrikker, armbånd med sporing og telefon klokke til barn. Det stilles spørsmål rundt om det er greit å spore barna våre og om dette går utover barnets personvern.

Bedre tilgjengelighet med telefon klokke til barn

Vi i GatorNorge vil ikke sammenligne vår telefon klokke til barn med en sporingsbrikke eller en sporingslenke, men ser på det som en telefon klokke til barn med mulighet til sporing, akkurat slik som Iphone og Android smart telefoner. Det er viktig å påpeke at hovedfunksjonen til telefon klokken ikke kun er sporingen, men også telefon delen av klokken. Og at den ikke selges som et sikkerhets produkt da avvik vil forekomme. Vår klokke telefon er altså en telefon som aldri blir lagt bort når ungene leker. Klokken legges ikke som mobiltelefonen i caps eller hjelm når ungene spiller fotball, telefon klokken legges ikke igjen i sekken, bilen eller andre steder når ungene skal gjøre fysisk aktivitet. Den er alltid på hånden. Vi mener at det er dette som er hovedgrunnen til at du får en mye bedre tilgang til barne ditt, det at telefon klokken alltid svarer og alltid er med barnet. (Telefon klokken til barn svarer selv etter kun 3 ring, alltid).

Full kontroll med egen mobilapp

Batterikapasiteten på Gator 2 GPS klokke til barn er på over 7 dager! Og du vil få varsel på din mobil når batterikapasiteten til klokken begynner å gå tom, slik at du kan være trygg på at barnet ditt kan nåes. De som har brukt Gator 2 telefon klokke til barn gir oss tilbakemeldingen på at tilgjengeligheten til barnet har økt dramatisk, selv om de enda ikke har bruk gps sporingen. GPS sporingen er en ekstra sikkerhet, som gjør at du kan sjekke hvor barnet befinner seg, i de situasjoner dette er nødvendig.

Hos eldre barn bør de foresatte selvfølgelig ta en samtale rundt dette med sporing og synlighet med barnet.

Vår erfaring er at overvåkningen er en trygghet, også for barnet.

Barnets redsel for å gå igjennom en “mørk skog” på vei hjem fra trening/skole eller å gå hjem fra en venn når det er mørk ute trenger ikke å ha noe med virkeligheten å gjøre. Diskusjonen rundt om dette er en falsk trygghet for barnet føler vi i GatorNorge at blir feil, så lenge barnet føler en trygghet. Alt må brukes med måte og vi oppfordrer alltid til å ha god dialog med barna rundt bruken av GPS klokke til barn.

 

Legg inn en kommentar