Ukategorisert

GPS klokke barn test

Folkebladet skriver om GatorNorge, GPS klokke til barn og hvorfor vi har så stor tro på at dette produktet er allemannseie i fremtiden. Vi ønsker å sette barnets perspektiv på trygghetsfølelse i fokus, hvor våre tilbakemeldinger tydelig sier at barn føler en ekstra trygghet med mamma & pappa på armen. I artikkelen fra folkebladet kan du lese mer om Kristian og Øyvind sine roller i GatorNorge.

GPS klokke barn test

GPS klokke barn test
GPS klokke barn test

Det er alltid morsomt med avisoppslag og media oppmerksomhet rundt produktet vi brenner for. Vi har tidligere skrevet om GPS klokke barn test både her og inne på bloggen om GPS klokke test. Men for da de samme spørsmålene ofte gjentar seg skriver vi også her litt kort om hva som er viktig å tenke på før du kjøper GPS klokke til barn.

Må brukes for å fungere

Det er ingen vits å kjøpe en klokke som barnet ikke ønsker å bruke. Klokken må derfor være liten og lett slik at barnet ikke merker at den brukes. Kommer klokken i veien for leken blir den behandlet som en mobiltelefon som blir lagt vekk under lek. Vår Gator 2 klokke er liten, lett og robust. Vi vet ikke om andre GPS klokker til barn som er like liten som vår.

 

3 thoughts on “GPS klokke barn test

Legg inn en kommentar