GPS klokke barn

GPS klokke til barn

Finansavisen NORD24 var en av de første til å skrive om oss i GatorNorge og vår GPS klokke til barn. Siden den gang har det vært stort trykk fra medienorge rundt GPS klokke for barn, overvåkning og personvernet til barnet som blir overvåket. Vi i GatorNorge påpeker alltid at denne GPS-klokken aldri skal erstatte vanlig omsorg for barnet. Vi vil også sette fokus på at klokken gir foreldre et valg om å se hvor barnet befinner seg, men at bruken av dette valget er en tillitssak mellom barnet og verge.  Det er enkelt å slette mobilapplikasjonen og bruke klokken kun som en mobiltelefon, for så å laste inn applikasjonen på nytt om barnet plutselig en dag blir borte.

GPS Klokke til barn

GPS-klokke-til barn
GPS klokke til barn

Hvordan fungerer GPS-klokke for barn

Gator GPS klokke for barn fungerer som en vanlig mobiltelefon, hvor du kan ringe og snakke med barnet og barnet kan ringe og snakke med sine verger. Den er satt opp slik at klokken kun kan motta samtaler fra forhåndsgodkjente telefon nummer, slik at uvedkommende ikke vil kunne ringe inn til klokken. Videre så kan barnet velge mellom å ringe mamma eller pappa. Den har også  en SOS knapp som ringer alle numrene på telefonen etter tur, slik at barnet alltid får svar. Om verken mamma eller pappa svarer ringer altså klokken videre ut til de 5 andre på telefonlisten som er satt opp.

GPS klokken viser også klokkens posisjon i sanntid, slik at du som verge kan gå inn å se hvor barnet befinner seg. Denne løsninger er selvfølgelig valgfri, hvor vi anbefaler at de med eldre barn tar en samtale rundt denne overvåkningen med barnet. Vår erfaring etter mange tilbakemeldinger tilsier også at dette er en trygghet for barnet, som kanskje må “gå igjennom en mørk skog” på vei hjem fra venner eller på en eller annen måte føler seg litt utrygg hvor det er godt å ha mamma og pappa på hånden.

I Gator GPS klokke for barn kan du også legge inn forhåndsbestemte sikkerhetssoner, hvor du mottar push-varsel om klokken går utenfor den sonen du har satt opp. Dette kan være et midlertidig område på et kjøpesenter, i sommerferien på en fornøyelsespark eller et mer permanent området som ned mot vannet på hytten.

Flere mediaoppslag den første uken:

GPS klokke
Gator GPS klokke til barn

I starten av august startet vi forhåndssalget av Gator 2 GPS klokke til barn, med en enorm respons fra publikum. Vi mottok mer enn tusen bestillinger i løpet av de første 2 ukene, hvor både media og publikum har vært veldig engasjert rundt GPS klokke til barn som produkt, overvåking og personvern. I denne lille artikkelen skal vi se litt nærmere på fordeler og ulemper med GPS klokke til barn. Du kan også lese om vår tidligere GPS klokke test

GatorNorge på facebook

GPS barne klokke
GPS barne klokke

GatorNorge fikk som dere ser av skjermbildet over kjapt stort engasjement rundt vår GPS klokke til Barn på facebook. Mange valgte å dele siden vår og enda flere kommenterte innlegget vi la ut om GPS klokke til barn.

Denne artikkelen vil oppdatere seg underveis, med flere innlegg fra andre medier. Så følg med.

Les mer om GPS-klokke for barn på førstesiden vår.

 

22 thoughts on “GPS klokke til barn

Legg inn en kommentar